Man en Paard Coaching

Motiveert mens en paard om vanuit ontspanning het beste uit zichzelf te halen

Sunny Friday-actie: Ontspannen de sneeuw in met je paard

Droom jij ervan om een ontspannen buitenrit door de sneeuw te maken met je paard? En heb je de komende weken tijd en zin om daar serieus mee aan de slag te gaan? Dan hoor ik graag van je!


Black Friday? Kom op, zeg! Sunny Friday is toch een stuk vrolijker?

Want wat is er nou fijner dan zon, sneeuw en PAARDEN?

Droom jij ervan om met je paard een ontspannen rit door de sneeuw te maken deze winter? Dan help ik je in 5 trainingen om die droom waar te maken!


Als je vandaag* jouw buitenrijtrainingsreeks reserveert, krijg je nog korting ook!


Ik begeleid jou en je paard van A t/m Z, zodat jullie precies weten wat jullie van elkaar kunnen verwachten, de do's en de don'ts van ontspannen buitenrijden leren en jij ondertussen ook paardentaal een stuk beter leert "verstaan".


* Op vrijdag 29 november, of op een van de vrijdagen in december.


Heb jij de komende weken tijd en zin om samen aan de slag te gaan zodat jij eindelijk wel met je paard ontspannen in de sneeuw kan rijden? Daar help ik jullie graag bij! En vandaag* krijg je nog korting ook!


Uiteraard ook een fantastisch cadeau voor in de schoen of onder de boom!Zou jij de zonsondergang tegemoet willen rijden?

Je kent hem wel: "I'm a poor lonesome cowboy..." Straks rijd jij net als Lucky Luke de zonsondergang tegemoet.

Als je je NU aanmeldt, kunnen je paard en jij straks samen genieten van de zon en de sneeuw. En wie wil dat nou niet?


Wat houdt de buitenrijtrainingsreeks in?

5 keer samen aan de slag met je paard:

* Training 1: Schriktraining om te kijken hoe jouw paard reageert op spannende situaties. Test hoe je paard reageert op het verlaten van het erf.

* Training 2: Voorbereidende training aan de hand om de comfort zone van je paard te vergroten.

* Training 3: Voorbereidende training aan de hand waarbij ik zoveel mogelijk op de achtergrond blijf.

* Training 4: Buitenrijtraining waarbij jij in het zadel zit en ik jullie begeleid aan de trainingslijn.

* Training 5: Buitenrijtraining waarbij ik zoveel mogelijk op de achtergrond blijf en jij zelf uitdagende situaties aangaat met je paard.


Let op: Om in 5 trainingen een ontspannen buitenrit te kunnen maken, is het wel belangrijk dat je tussen de trainingen met mij door zelf oefent met je paard.** Ben jij bereid om die tijd, inzet en dat plezier te investeren, dan gaat dat helemaal lukken.


Wat is mijn investering?

Behalve tijd, inzet en een heleboel plezier met je paard, is jouw investering voor deze buitenrijtrainingen nu 210 euro in plaats van 225 euro als je voor losse trainingen zou kiezen. Je krijgt dus 5 euro extra korting op de normale prijs! Hier komt 0,35 euro per km heen en weer aan reiskosten per keer bij vanaf Son en Breugel, vlakbij Eindhoven.


Stuur me gauw een app'je of een berichtje via Messenger of vul het onderstaande formulier in om te checken of de datum waarop jij je eerste training wilt afspreken nog vrij is.


Dan rijden je paard en jij straks samen de zonsondergang tegemoet!


Tot gauw!

Hester, Man en Paard Coaching

** 5 trainingen is het gemiddelde aantal dat nodig is om ontspannen buitenritten te kunnen maken en gaat uit van de gedachte dat je zelf minstens 2 keer met je paard aan de slag gaat voor onze volgende afspraak. Ik ga altijd uit van wat jouw paard laat zien via zijn/haar lichaamstaal. Mocht de volgende stap in het trainingsschema te groot zijn, dan maken we een tussenstap. Op die manier bouwen we het zelfvertrouwen van je paard op en voorkomen we onnodige spanning die er juist voor zou zorgen dat je paard verslechtert. Mochten jullie een extra training kunnen gebruiken, dan doe ik je daar een apart aanbod voor in de voorlaatste training.

Ik wil ook graag ontspannen de sneeuw in met mijn paard. Reserveer mijn eerste buitenrijtraining nu!

Tenzij je je hebt aangemeld om tips en aanbiedingen in je inbox te ontvangen, gebruik ik de door jou verstrekte gegevens enkel om een afspraak met je in te plannen en contact met je op te nemen als jij graag eerst even telefonisch wilt kennismaken. Lees meer over hoe ik met je gegevens omga in de Privacyverklaring.


Gratis tips en aanbiedingen in je mailbox

Zou jij graag ongeveer 1 keer per week iets via de mail willen horen over de activiteiten van Man en Paard Coaching? Artikelen en tips over paardengedrag in je inbox willen krijgen? En daarnaast op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen? Het enige wat je hoeft te doen, is je naam en je e-mailadres achter te laten via onderstaande knop.

Like Man en Paard Coaching op Facebook

Dan blijf je dagelijks via Facebook op de hoogte van de activiteiten, tips en aanbiedingen van Man en Paard Coaching. Alvast bedankt voor je Like!

Volg Man en Paard Coaching op Instagram

Dagelijks inspirerende foto's en korte tips van Man en Paard Coaching via Instagram. Alvast bedankt voor het volgen!