Man en Paard Coaching

Motiveert mens en paard om vanuit ontspanning het beste uit zichzelf te halen

Zomeractie: Af van het gedoe met je paard deze zomer!

Ben jij klaar met het gedoe met je paard? Wil jij graag samen ontspanning vinden bij elke situatie die jullie aangaan? En heb je deze zomer tijd en zin om daar serieus mee aan de slag te gaan? Dan hoor ik graag van je!


Ik ga niet op vakantie en omdat een aantal van mijn klanten dat wel doet, heb ik nog plek in mijn agenda om jou en je paard een stuk op weg te helpen. Of om jullie van A t/m Z te begeleiden natuurlijk. Waar jij je het lekkerste bij voelt, met andere woorden.


* Over het erf wandelen zonder trekken of duwen

* Ontspannen op buitenrit

* Moeiteloos de trailer in

* Samen spannende situaties verkennen

* Gewoon jullie band versterken

Het kan allemaal!


Heb jij deze zomer tijd en zin om samen aan de slag te gaan? Dan krijg je tijdelijk nog korting ook!

Sowieso is het doel dat je paard en jij straks kunnen genieten van en met elkaar in plaats van elkaar in de weg te zitten. En dat is waar je je paard voor hebt, toch?


Stuur me gauw een app'je of een berichtje via Messenger of vul het onderstaande formulier in om te checken of de data waarop jij kan nog vrij zijn.

O, en spreek je uiterlijk 18 augustus een of meerdere trainingen af, dan krijg je nog een kortingsbon van 5 euro* ook. Gewoon, om de zomer te vieren.

Tot gauw!

Hester, Man en Paard Coaching

* In te wisselen op je volgende trainings- of coachingssessie. Kies je voor een 5- of 10-urenstrippenkaart, dan kan je je kortingsbon direct inwisselen.

Ik wil ook af van het gedoe met mijn paard. Reserveer mijn training nu!

Tenzij je je hebt aangemeld om tips en aanbiedingen in je inbox te ontvangen, gebruik ik de door jou verstrekte gegevens enkel om een afspraak met je in te plannen en contact met je op te nemen als jij graag eerst even telefonisch wilt kennismaken. Lees meer over hoe ik met je gegevens omga in de Privacyverklaring.


Gratis tips en aanbiedingen in je mailbox

Zou jij graag ongeveer 1 keer per week iets via de mail willen horen over de activiteiten van Man en Paard Coaching? Artikelen en tips over paardengedrag in je inbox willen krijgen? En daarnaast op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen? Het enige wat je hoeft te doen, is je naam en je e-mailadres achter te laten via onderstaande knop.

Like Man en Paard Coaching op Facebook

Dan blijf je dagelijks via Facebook op de hoogte van de activiteiten, tips en aanbiedingen van Man en Paard Coaching. Alvast bedankt voor je Like!

Volg Man en Paard Coaching op Instagram

Dagelijks inspirerende foto's en korte tips van Man en Paard Coaching via Instagram. Alvast bedankt voor het volgen!