Man en Paard Coaching

Motiveert mens en paard om vanuit ontspanning het beste uit zichzelf te halen

Blogs en Artikelen


Hier deel ik regelmatig mijn gedachten over coaching en training en geef ik tips over hoe je dat zelf kunt aanpakken. Onderaan deze pagina vind je een handig overzicht per onderwerp, dus scroll even naar beneden als je iets zoekt.

Zou je meer willen weten over een specifiek thema? Laat het me graag even weten via het contactformulier!

Veel leesplezier!

Hester, Man en Paard Coaching


Training geannuleerd!

Vandaag heb ik in overleg een geplande erftraining uitgesteld naar volgende week. De reden? De harde wind. “Ja maar, dat paard moet toch ook bij harde wind rustig over het erf kunnen lopen? Wat ben jij nou voor watje?” hoor ik je denken.

Klopt.

Uiteindelijk moet ze dat kunnen. Alleen zijn we nu nog in de beginfase van de training. En dan wil ik ervoor zorgen dat dit paard zoveel mogelijk positieve ervaringen krijgt. En haar eigenaresse net zo goed. Zodat deze combinatie zoveel vertrouwen krijgt dat ze het straks ook met harde wind kunnen. En in de stromende regen. En met onweer. En als het snikheet is. En als er gigantisch veel prikkels zijn op het erf.


Daarom maak ik de kans op een succeservaring zo groot mogelijk. Zeker in het begin van het trainingsproces. De rest komt nog wel.


Dus dan maar even een watje. 😅


Hester, Man en Paard Coaching

PS: Vind jij het niet meer dan logisch om je paard en jezelf de tijd te geven die jullie nodig hebben om iets nieuws te leren? En kan je daar wat tips bij gebruiken? Stuur me een berichtje, dan chatten of bellen we erover.

PPS: Je hebt hem vast al langs zien komen, mijn zomeractie. Spreek uiterlijk 18 augustus een training af en krijg een kortingsbon van 5 euro. Cadeau. Gewoon, om te vieren dat het zomer is.


Overzicht van al mijn blogs en artikelen


Vragen? Nieuwsgierig naar een specifiek onderwerp?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van een van de blogs of artikelen, wil je meer weten over paardengedrag, of heb je een vraag over hoe coaching met behulp van paarden werkt, dan kun je altijd contact met me opnemen via de mail, telefoon of het contactformulier. Ook als je een artikel of blog zou willen lezen over een bepaald onderwerp, dan hoor ik dat graag.

Wil jij extra motivatie in je mailbox? Tips om zelf steviger in je schoenen te gaan staan, of om de relatie met je paard nog verder te verbeteren? En wil je daarnaast op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen van Man en Paard Coaching?

Klik dan op onderstaande knop.