Man en Paard Coaching

Motiveert mens en paard om vanuit ontspanning het beste uit zichzelf te halen

Buitenrijd-hulp op Afstand: zodat je lekker kunt ontspannen met je paard in de natuur - juist nu!

Droom jij ervan om ontspannen buitenritten te maken met je paard of pony? En heb je tijd en zin in om daar serieus mee aan de slag te gaan? Dan heb ik de perfecte oplossing voor je!


Op anderhalve meter afstand blijven van anderen is een stuk makkelijker als je op de rug van je paard of pony zit. Daarbij is het juist nu fijn om even helemaal weg te kunnen van al die verontrustende berichten op de tv, radio en internet. En je paard heeft nou eenmaal beweging nodig, dus dan is het helemaal fantastisch als je lekker het bos, de hei of het strand op kunt met je favoriete vierbener om een ontspannen buitenrit te maken.


Want wat is er nou fijner dan zon, natuur en PAARDEN?

Heb jij tijd en zin om samen aan de slag te gaan zodat jij eindelijk wel met je paard ontspannen kunt buitenrijden? Daar help ik jullie graag mee! Op afstand, als je dat liever hebt!

Honden, koeien, alpaca's, auto's, tractoren, fietsers, vrachtwagens, vreemd gevormde boomstronken, kliko's, opwaaiende blaadjes - allemaal dingen waar sommige paarden het van op een lopen kunnen zetten.

Alleen...


... is jouw paard misschien niet even enthousiast als jij.


Omdat hij...

* Geen stap buiten het erf wil zetten.

* Schrikt van auto's, vrachtwagens, tractoren, fietsers, honden, koeien, gekke boomstronken, kliko's of iets anders.

* Bokt of steigert en zich omdraait om in volle galop naar huis te racen.


... of voel jij je misschien niet veilig op zijn rug omdat het een keer is misgegaan tijdens een buitenrit.

Ik kan je op afstand helpen, zodat je paard en jij straks samen genieten van de zon en de natuur.


Wat houdt mijn hulp op afstand in?

Na een vrijblijvend informatiegesprek van 15 minuten hebben we 3 keer een half uur contact op afstand (via de telefoon, Facetime, Facebook videochat, Skype of Zoom):

* Gesprek 1: Jij vertelt over waar je tegenaan loopt met je paard als je het erf afgaat. Ik stel vragen, analyseer je verhaal en vraag je op basis van mijn bevindingen om een paar specifieke situaties te filmen.

Let op: ik ga je natuurlijk niet vragen om te filmen terwijl jouw paard je probeert van zijn rug af te bokken, steigert, of in volle vaart naar huis galoppeert! Het zal om situaties gaan die mij inzicht geven in de signalen die jouw paard geeft voordat dat gebeurt. Het liefst laat je iemand anders filmen of zet je je camera of smartphone op een statief. En als het niet te filmen is, dan zal ik je een hele berg vragen stellen om toch een goed beeld van de situatie te krijgen. Veiligheid voor alles!

* Gesprek 2: Naar aanleiding van de filmpjes die je mij gestuurd hebt, bespreken we wat je paard daarin laat zien. Vervolgens geef ik je op maat gemaakt advies om zelf met je paard mee aan de slag te gaan.

* Gesprek 3: Jij vertelt hoe het gegaan is (graag met behulp van filmpjes) en ik geef tips zodat je paard en jij de volgende stappen kunnen zetten in jullie training.

Droom jij van dit uitzicht? Ik help je graag om van die droom werkelijkheid te maken!

Zou jij de zonsondergang tegemoet willen rijden?

Je kent hem wel: "I'm a poor lonesome cowboy..." Straks rijd jij net als Lucky Luke de zonsondergang tegemoet.

Wat is jouw investering in jezelf en je paard?

Behalve tijd, inzet en een heleboel plezier met je paard, vraag ik voor anderhalf uur intensieve begeleiding op afstand van mij een investering van 67,50 euro.


Stuur me gauw een app'je of een berichtje via Messenger of vul het onderstaande formulier in om te checken of de datum waarop jij het vrijblijvende informatiegesprek wilt afspreken nog vrij is.


Dan rijden je paard en jij straks samen ontspannen de zonsondergang tegemoet!

Wie ben ik?

Mijn naam is Hester Stasse en ik vind buitenrijden een van de heerlijkste dingen die er zijn. Dat gun ik jou en je paard ook! Zeker nu we in zo'n aparte situatie zitten door het Corona-virus.

Ik ben gecertificeerd Instructeur Paard en Gedrag, Paardengedragstherapeut en Coach met Paard als Spiegel en ik heb al verschillende combinaties met serieuze problemen buiten het erf geholpen om ontspannen buitenritten te maken. Zie jij dat ook wel zitten? Reserveer dan gauw jouw gratis en vrijblijvende informatiegesprek.


Tot snel!

Hester, Man en Paard Coaching


Let op: Veel problemen bij buitenrijden hebben meerdere oorzaken. Komen we er tijdens onze gesprekken achter dat dit het geval is, dan zal deze trainingsreeks te kort zijn om ze allemaal aan te pakken. Ik garandeer je wel dat je vooruitgang boekt met tenminste 1 oorzaak als je mijn adviezen opvolgt. Als jij de andere oorzaken ook wilt aanpakken, dan kunnen we de trainingsreeks uiteraard uitbreiden met 1 of meer vervolggesprekken.

De band met je paard (nog verder) verbeteren door jullie buitenrijprobleem aan te pakken.


Ik wil ook graag ontspannen buitenrijden met mijn paard. Reserveer mijn vrijblijvende informatiegesprek nu!

Tenzij je je hebt aangemeld om Motivatie in je Mailbox te ontvangen, gebruik ik de door jou verstrekte gegevens enkel om een afspraak met je in te plannen en contact met je op te via de telefoon. Lees meer over hoe ik met je gegevens omga in de Privacyverklaring.


Gratis Motivatie in je Mailbox

Zou jij graag ongeveer 1 keer per week iets via de mail willen horen over de activiteiten van Man en Paard Coaching? Artikelen en tips over paardengedrag in je inbox willen krijgen? En daarnaast op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen? Het enige wat je hoeft te doen, is je naam en je e-mailadres achter te laten via onderstaande knop.

Like Man en Paard Coaching op Facebook

Dan blijf je dagelijks via Facebook op de hoogte van de activiteiten, tips en aanbiedingen van Man en Paard Coaching. Alvast bedankt voor je Like!

Volg Man en Paard Coaching op Instagram

Dagelijks inspirerende foto's en korte tips van Man en Paard Coaching via Instagram. Alvast bedankt voor het volgen!