Man en Paard Coaching

Motiveert mens en paard om vanuit ontspanning het beste uit zichzelf te halen

Gratis eBook

Gratis eBook over angst bij paarden

In dit eBook vind je de artikelen die ik heb geschreven over het herkennen van angst bij paarden en waarom paarden vaak schrikken van dingen die wij niet eng vinden. Maar dat is uiteraard niet het enige; ik heb er extra plaatjes in gestopt die je helpen om de houding en gezichtsuitdrukkingen van je paard nog beter te begrijpen, en een handleiding om zelf enge voorwerpen zoals een vuilnisbak te benaderen samen met je paard.

Met andere woorden, alles wat je nodig hebt om zelf met je paard aan de slag te gaan om spannende situaties te overwinnen. Je zult merken dat je beter gaat zien waar je paard precies op reageert en dat begrip zal jullie relatie verder versterken.

De volgende keer dat je met je paard in een spannende situatie terecht komt, zullen jullie allebei een stuk steviger in jullie hoeven/schoenen staan.Heb je na het lezen van het eBook nog vragen? Stuur me dan een bericht via het contactformulier, e-mail, WhatsApp of Facebook Messenger; ik beantwoord ze graag voor je. Loopt je ergens tegenaan met je paard? Maak dan een afspraak voor een gratis brainstormsessie van een half uur met mij. Tijdens dat half uur geef ik je via de telefoon, Skype of Zoom tips waar je verder mee komt.

Heel veel succes!

Hester, Man en Paard Coaching

Gratis tips en aanbiedingen in je mailbox

Zou jij graag ongeveer 1 keer per week iets via de mail willen horen over de activiteiten van Man en Paard Coaching? Artikelen en tips over paardengedrag in je inbox willen krijgen? En daarnaast op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen? Het enige wat je hoeft te doen, is je naam en je e-mailadres achter te laten via onderstaande knop.

Like Man en Paard Coaching op Facebook

Dan blijf je dagelijks via Facebook op de hoogte van de activiteiten, tips en aanbiedingen van Man en Paard Coaching. Alvast bedankt voor je Like!

Volg Man en Paard Coaching op Instagram

Dagelijks inspirerende foto's en korte tips van Man en Paard Coaching op Instagram. Alvast bedankt voor het volgen!