Man en Paard Coaching

Motiveert mens en paard om vanuit ontspanning het beste uit zichzelf te halen

Kadokaart Man en Paard Coaching

Op zoek naar een origineel kado?

De paardenliefhebber die de relatie met haar/zijn paard nog verder zou willen verbeteren doe je een enorm plezier door haar/hem een kadokaart te geven van Man en Paard Coaching. Die geeft recht op - naar keuze - een of meer trainingen op een dag en tijd die haar/hem het beste uitkomt.


Hoe werkt dat?

* Stuur een bericht via het contactformulier of de mail met als titel "Kadokaart".

* Geef in het bericht aan wat voor soort training(en) je kado zou willen geven. (Een overzicht van de verschillende trainingen en de bijbehorende tarieven vind je hier. Let op: de prijzen zijn exclusief reiskosten, dus die komen er nog bij! Je kunt direct in het tarievenschema vinden waar je aan toe bent.) De verschillende opties voor coaching vind je hier.

* Geef aan voor wie het kado is, in het geval van training waar diens (verzorg)paard staat, en welke tekst je op de kadokaart zou willen hebben.

* Geef aan welke foto (nummer) op de kaart moet komen. [De teksten op de foto's zijn enkel ter illustratie.] Uiteraard kan je ook een eigen foto sturen of een foto uitzoeken op mijn Facebook- of Instagram-site.

* Vermeld verder je telefoonnummer zodat ik je een Tikkie kan appen.

* Na het verzenden van je bericht, stuur ik je de factuur en een Tikkie voor de bestelde training(en) of coachingsessie(s).

* Na betaling van de factuur maak ik binnen een dag de kadokaart met de aangegeven tekst en naam erop, en stuur ik je de kaart via de mail toe.

* Print de kadokaart zelf thuis uit en verras degene die de kaart krijgt.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Last-minute cadeaubon paardentraining

Voor als je tot op het laatste moment op zoek bent geweest naar het perfecte cadeau voor de paardenliefhebber, maar het tot nu toe niet hebt kunnen vinden. Hier is het dan!

Stuur mij een bericht via WhatsApp (06-8007 4489) of Facebook Messenger (Hester Stasse) om 1, 5 of 10 trainingen te bestellen. Ik zal je dan zo snel mogelijk verdere instructies geven. De pdf onder foto 11 kun je direct downloaden en uitprinten.

Cadeau geregeld!

Uiteraard is de cadeaubon enkel bruikbaar in combinatie met een geldige betaling.