Man en Paard Coaching

Motiveert mens en paard om vanuit ontspanning het beste uit zichzelf te halen

Tarieven

Paardengedragstraining en -therapie zorgen ervoor dat je paard en jij weer samen door 1 deur kunnen. Al na 1 sessie zul je het verschil merken.

Tarieven gedragstraining en -therapie voor paarden


Een Vliegende Start - Vrijblijvend adviesgesprek met aansluitend kennismakingstraining over gedrag, grondwerk, trailer, buitenrijden of andere uitdaging (totale duur zo'n 2 uur) en een schriftelijke analyse met uitgebreide trainingshandleiding --- 90 euro

Losse gedrags-, grondwerk-, trailer- of buitenrijtraining bij jou op stal --- 45 euro/uur

5-urenstrippenkaart: 5 individuele gedrags-, grondwerk-, trailer- of buitenrijtrainingen bij jou op stal --- 215 euro, ofwel: 10 euro korting!

10-urenstrippenkaart: 10 individuele gedrags-, grondwerk-, of trailer- of buitenrijtrainingen bij jou op stal --- 425 euro, ofwel: 25 euro korting!

Gedrags-, grondwerk- of trailertraining bij jou op stal met 2 personen --- 30 euro/uur per persoon


Individuele schrik- en obstakeltraining bij jou op stal --- 45 euro/uur

Schrik- en obstakeltraining bij jou op stal voor 2 personen --- 30 euro/uur per persoon


Voor trainingen en workshops met grotere groepen gelden andere tarieven afhankelijk van de groepsgrootte en eventuele specifieke wensen - informeer graag even naar de mogelijkheden. Hierbij is het een aanrader om de training(en) of workshop(s) te combineren met een lezing over hetzelfde onderwerp.

Gesprek van een half uur om algemene tips te krijgen (via de telefoon, Skype of Zoom) --- GRATIS

Telefonisch consult om specifieke, op jou en je paard afgestemde tips te krijgen (via de telefoon, Skype of Zoom) --- 45 euro/uur (een korter gesprek dan een uur kan uiteraard ook)


Gedragstherapie (voor mensen die zelf veel ervaring hebben met het trainen van paarden) --- 127 euro (1 bezoek excl. reiskosten en een uitgebreid rapport waarin de oorzaak van het probleemgedrag uitgebreid wordt toegelicht en waarin je een stappenplan krijgt om het te veranderen)

Gedragstherapie en -Training (voor mensen die zelf veel ervaring hebben met het trainen van paarden en de eerste keer op weg geholpen willen worden) --- 157 euro (2 bezoeken excl. reiskosten en een uitgebreid rapport waarin de oorzaak van het probleemgedrag uitgebreid wordt toegelicht en waarin je een stappenplan krijgt om het te veranderen)


Lezing over paardengedrag --- 200 euro voor 1,5-2 uur binnen een straal van 10 km vanaf 5694 SP Son en Breugel. Daarbuiten vraag ik 50 ct/km reiskosten vanaf datzelfde adres.


Excursie naar een Konik-kudde --- 25 euro per persoon, vanaf 2 personen.


Let op: Paardengedragstherapie en -trainingen vinden normaalgesproken plaats op de locatie waar het paard staat. Bovenstaande bedragen zijn dan ook exclusief reiskosten gebaseerd op de snelste route volgens Google Maps vanaf 5694 SP Son en Breugel. Hierbij hanteer ik standaardbedragen op basis van de reisafstand enkele reis volgens het bijgevoegde schema. Bij meerdere klanten op dezelfde dag in dezelfde regio gaan de reiskosten per persoon omlaag volgens datzelfde schema.

Alle hierboven genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Opdrachten worden enkel aanvaard en uitgevoerd conform de van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Uiteraard is betaling in termijnen ook mogelijk. Stuur graag een mailtje om te bespreken wat haalbaar is voor jou.

Het consult ter plaatse voor de Paardengedragstherapie duurt zo'n 1,5 tot 2 uur. Een gedrags-, grondwerk- of trailertraining duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur (kennismakingstraining inclusief adviesgesprek zo'n 2 uur) en kan 1 of meerdere pauzes bevatten, afhankelijk van de leeftijd en ervaring van het paard.


Een ontspannen relatie met je paard - wie wil dat nou niet?