Man en Paard Coaching

Motiveert mens en paard om vanuit ontspanning het beste uit zichzelf te halen

Wilde Paarden Kijken

Maak kennis met de Koniks

Natuurlijk paardengedrag kan je het beste zien door halfwilde of verwilderde paarden in hun natuurlijke omgeving te observeren. Als je de film De Nieuwe Wildernis hebt gezien of het nieuws hebt gevolgd, dan weet je dat er in de Oostvaardersplassen een grote kudde Konikpaarden leeft. Maar wist je dat er ook kleinere kuddes rondlopen in verschillende andere natuurgebieden in Nederland? Op de website van FREE Nature lees je waar precies.

Paardentaal ondertiteld door een paardengedragsdeskundige

In de zomer van 2016 heb ik een week tussen de Koniks in de Millingerwaard gezeten voor mijn eindscriptie Gedragstherapie voor Paarden (Tinley Academie). Een bijzondere ervaring die ik graag deel! Wil je een beter inzicht krijgen in natuurlijk paardengedrag, begrijpen wat de paarden tegen elkaar "zeggen", of wil je gewoon een ochtendje of middagje paarden kijken? Laat het me weten, zodat we een datum kunnen prikken om samen met maximaal 4 andere mensen op pad te gaan. Bijvoorbeeld naar een van de Konik-kuddes in Den Bosch.

Voor 25 euro per persoon (vanaf 2 personen) gaan we een dagdeel de natuur in. Stevige schoenen en passende kleding aanbevolen!


Natuurlijk is het ook mogelijk om een excursie te plannen in combinatie met een lezing over natuurlijk paardengedrag of over paardentaal. Kijk hier voor meer informatie.