Very Important Horse

(Voorheen Man en Paard Coaching) Meer ontspanning, plezier en vrijheid met paarden

Ben jij vastgelopen met jezelf?


Ik help je graag om jezelf in beweging te brengen in een gratis Oren op Jou-gesprek

Is jouw leven in een impasse geraakt?


Heb je grote plannen, maar blijft het daar ook bij?

Is er "iets" wat je telkens tegenhoudt om in actie te komen?

Laat je je vaker leiden door wat andere mensen zeggen, dan door wat je zelf wilt?


Dan heb ik goed nieuws voor je. Op dit moment bied ik namelijk elke maand een beperkt aantal (!) gesprekken van een half uur ter waarde van € 48,50 helemaal gratis aan. Via Skype of de telefoon, dus je hoeft er niet eens voor te reizen.

Klik op onderstaande knop om zo snel mogelijk een afspraak te maken en ontdek hoe je een overgang naar draf kunt maken!


Mijn oren volledig op jou gericht!

Heb jij behoefte aan een gesprek...

... met iemand die jouw verhaal nog niet kent en onbevooroordeeld is.

... met een coach, ofwel iemand die je kritische vragen stelt om jouw grijze massa te kietelen.

... waarin je jezelf hardop kunt horen praten, wat vaak helpt om het echte probleem boven tafel te krijgen.

Even mijn oren volledig op jou gericht dus. Grote kans dat je daardoor op een andere manier naar je situatie gaat kijken. Oplossingen ziet waar je tot nu toe nog niet aan gedacht had. Plannen maakt die wel realistisch zijn. Die stap zet waar je al een tijdje tegenaan zat te hikken. Samen met jou onderzoek ik hoe je in beweging kunt komen.


Heb jij het gehad met dat stilstaan en wil je ook die overgang naar draf maken? Maak dan gauw een afspraak via onderstaande knop om jouw Oren op Jou-gesprek te reserveren.


Tot gauw!

Hester.

Liever live kennismaken?

Ook dat kan. Met een vierbenige coach erbij, of tijdens een coachwandeling zonder paard. Voor deze twee opties vraag ik een investering van € 77 in plaats van de normale sessieprijs van € 97 (inclusief BTW, exclusief locatietarief van € 15 in het geval de kennismaking plaatsvindt op mijn coachingslocatie; het locatietarief vervalt bij coaching met je eigen paard). Gedurende een sessie van een tot anderhalf uur gaan we het gesprek aan over wat jij echt wilt en kun je een goede indruk krijgen van hoe het zou zijn om met mij (en mijn co-coach) stappen te zetten om van die wens werkelijkheid te maken.


Heb je behoefte aan meer dan alleen een kort gesprek?

En heb je het idee dat het wel met mij zal kunnen vinden? Een "klik" met je coach is namelijk wel essentieel als je zo'n intensief proces aangaat. Kijk dan eens of Van Droom naar Werkelijkheid, het VIP-Programma met Extra PK's of Het Paardenmiddel "Van Stilstand naar Actie" iets voor jou is. Na een live kennismaking krijg je zelfs korting op je investering in deze twee programma's.


Vragen? Stel ze gerust

Heb je vragen over coaching met een paard als spiegel? Kijk eerst eens bij de FAQ of je daar een antwoord vindt. Staat de vraag die jij hebt er niet bij? Neem dan graag even contact op.