Man en Paard Coaching

Motiveert mens en paard om vanuit ontspanning het beste uit zichzelf te halen

WINACTIE!

Very Important Horse


... is de nieuwe naam van Man en Paard Coaching en dat moet natuurlijk gevierd worden!

Vandaar dat je tot en met 10 september kans maakt op 50% korting op een training of coaching van Hester van Very Important Horse (exclusief reiskosten) uiteraard samen met jouw eigen Very Important Horse, of een vierbenige co-coach (ook een V.I.H.) waar ik voor zorg!

Meedoen aan de verloting is simpel. Volg de Facebook-, Instagram- of LinkedIn-pagina van Very Important Horse en laat onder een van de berichten over de win-actie weten waar jij graag tijdens een trainings- of coachingssessie mee aan de slag zou willen gaan. Dan stop ik een lootje met jouw naam erop in de hoed.

Volg je Very Important Horse ook via meer dan een van deze social media-kanalen? Dan kan je jouw kans verder vergroten door een reactie te schrijven onder een van de andere berichten waarin ik deze winactie bekend maak. Voor een geschreven reactie op elke van deze sociale media doe ik een extra lootje in de hoed.

Leden van Motivatie in je Mailbox (mijn nieuwsbrief) maken trouwens nog een extra kans, dus bij dezen ben je uitgenodigd om me ook via die weg te volgen.

Je kunt tot en met 10 september 23:59 uur meedoen, want op mijn verjaardag (11 september), trek ik de winnaar. Zorg er dus voor dat je op tijd bent.

Wie weet tot snel!


Hester, Very Important Horse

PS: Een overzicht van de reiskosten per afstand vind je in het schema hier.


WIN 50% korting op een training of coaching!