Man en Paard Coaching

Motiveert mens en paard om vanuit ontspanning het beste uit zichzelf te halen

Winteraanbieding: 30 euro korting op adviesgesprek + training

Ben jij klaar met het gedoe met je paard? Wil jij graag samen ontspanning vinden bij elke situatie die jullie aangaan? Of wil je de relatie met je paard gewoon nog verder verbeteren? Als jij deze winter tijd en zin om hier serieus mee aan de slag te gaan, dan hoor ik graag van je!


Op dit moment heb ik ruimte in mijn agenda om jou en je paard een stuk op weg te helpen. Of om jullie van A t/m Z te begeleiden. De aanpak waar jij je het lekkerste bij voelt, met andere woorden.


* Over het erf wandelen zonder trekken of duwen

* Ontspannen op buitenrit

* Moeiteloos de trailer in

* Samen spannende situaties verkennen

* Gewoon jullie band versterken

Het kan allemaal!Heb jij deze winter tijd en zin om samen aan de slag te gaan? Zodat je van het voorjaar bijvoorbeeld eindelijk met de trailer op pad kan? Dan krijg je tijdelijk nog een enorme korting ook!


WINTERAANBIEDING: 30 euro korting!

Als je nu begint met trainen weet je in ieder geval zeker dat je daar het hele voorjaar en de hele zomer van kunt genieten. En dat is niet het enige voordeel; op dit moment profiteer je van een gigantische korting van maar liefst 30 euro vergeleken met de normale prijs.

Voor een uitgebreid adviesgesprek met aansluitend een vrijblijvende kennismakingstraining (totale duur 2 uur) vraag ik op dit moment een investering van slechts 60 euro in plaats van 90 euro!*) Samen gaan we op zoek naar de beste aanpak voor jou en je paard EN maken we een vliegende start met jullie training.


Zodat je paard en jij straks kunnen genieten van en met elkaar. En dat is waar je haar/hem voor hebt, toch?


Stuur me gauw een mailtje, app'je of een berichtje via Messenger of vul het onderstaande formulier in om te checken of de data waarop jij kan nog vrij zijn.


Tot gauw!

Hester, Man en Paard Coaching

*) exclusief reiskosten vanaf 5694 SP Son en Breugel. Kijk even in het handige schema wat dat voor jou zou betekenen.

Ja, ik wil graag gebruik maken van de winteraanbieding. Reserveer mijn training nu!

Tenzij je je hebt aangemeld om tips en aanbiedingen in je inbox te ontvangen, gebruik ik de door jou verstrekte gegevens enkel om een afspraak met je in te plannen en contact met je op te nemen als jij graag eerst even telefonisch wilt kennismaken. Lees meer over hoe ik met je gegevens omga in de Privacyverklaring.


Gratis tips en aanbiedingen in je mailbox

Zou jij graag ongeveer 1 keer per week iets via de mail willen horen over de activiteiten van Man en Paard Coaching? Artikelen en tips over paardengedrag in je inbox willen krijgen? En daarnaast op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen? Het enige wat je hoeft te doen, is je naam en je e-mailadres achter te laten via onderstaande knop.

Like Man en Paard Coaching op Facebook

Dan blijf je dagelijks via Facebook op de hoogte van de activiteiten, tips en aanbiedingen van Man en Paard Coaching. Alvast bedankt voor je Like!

Volg Man en Paard Coaching op Instagram

Dagelijks inspirerende foto's en korte tips van Man en Paard Coaching via Instagram. Alvast bedankt voor het volgen!