Man en Paard Coaching

Man (v/m) en Paard Coaching / Very Important Horse

Coaching met Paard als Spiegel - Meer ontspanning, plezier en vrijheid met paarden

Betrouwbaar partnerschap met jezelf via paarden

Nieuwsgierig? Vraag? Afspraak maken?

Mijn naam is Hester Stasse van Man en Paard Coaching (onderdeel van Very Important Horse) en ik ben vooral actief in Noord-Brabant en Limburg binnen een straal van ongeveer 50 km rond Eindhoven. Ik verzorg trainingen, lezingen, workshops, clinics en uiteraard paardencoaching (coaching met paard als spiegel) ruwweg in het gebied tussen Tilburg, Den Bosch, Oss, Nijmegen, Venray en Weert, met Eindhoven in het midden.

Ook net over de grens, in België en Duitsland, kom ik zo nu en dan om paarden en mensen te ondersteunen. Tegenwoordig word ik steeds vaker gevraagd om verder weg te reizen om mensen en paarden te ondersteunen. Ik sta dus zeker open voor voorstellen om naar andere locaties in Nederland, België en Duitsland te komen om coaching, trainingen, workshops en/of lezingen te verzorgen. Neem graag contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je hulp met je paard? Kijk dan even op mijn nieuwe website voor het meest recente aanbod en tarieven. Hier vind je ook routes door Nederland waar ik regelmatig kom, of die ik wil gaan rijden omdat iemand een aanvraag heeft gedaan.

Bel of app, mail of laat via het onderstaande contactformulier je bericht of vraag achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ik streef ernaar om binnen twee werkdagen een antwoord te sturen.


Als je je e-mailadres adres achterlaat via het contactformulier, gebruik ik dat enkel om je bericht te beantwoorden, tenzij je aangeeft tips en aanbiedingen te willen ontvangen. Je mobiele telefoonnummer gebruik ik om je een app of sms te sturen als ik na een week geen reactie van je hebt gehad. Het is namelijk een paar keer gebeurd dat iemand een typfout had gemaakt in het e-mailadres. Gegevens van mensen die na contact via het contactformulier geen klant worden bij Very Important Horse / Man en Paard Coaching verwijder ik na 6 maanden.

Meer weten over hoe Very Important Horse / Man en Paard Coaching met je persoonlijke gegevens omgaat? Je leest er alles over in de Privacyverklaring.

Contact

Very Important Horse / Man en Paard Coaching / Hester Stasse

Nijnselseweg 24
5694 SP Son en Breugel
Nederland

Let op: Heb jij je e-mailadres bij bijvoorbeeld Hotmail of Gmail? Dan is de kans groot dat mijn antwoord op je mail in je spam-box terecht komt. En zeker als je je mail op je telefoon leest, zou het kunnen dat je dan mijn antwoord mist. Om dat te voorkomen voeg je mijn e-mailadres toe aan je contacten.

Vermeld vooral ook je telefoonnummer in je mail, zodat ik je kan app'en of sms-en mocht mijn antwoord niet bij je zijn aangekomen.

Contactformulier

Naam *
E-mailadres *
Mobiel telefoonnummer *
Je bericht *

* Meer weten over hoe ik met je persoonlijke gegevens omga? Je leest er alles over in de Privacyverklaring.

Social Media

Very Important Horse, waar Man en Paard Coaching onderdeel van uitmaakt, is te vinden op Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube. Mij, Hester Stasse, vind je op Facebook en LinkedIn. Uiteraard mag je me graag een vriendschapsverzoek sturen, zodat we in contact kunnen blijven.

Algemene Informatie

Man en Paard Coaching / Very Important Horse / Hester Stasse onderschrijft de normen en waarden van NOBCO, de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches.

Hester Stasse is lid van het paardentrainerscollectief Trainers Paard en Gedrag.

Man en Paard Coaching is onderdeel van Very Important Horse, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65931300. Opdrachten worden enkel aanvaard en uitgevoerd conform de van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65931300. Ze zijn te lezen en te downloaden via onderstaande knop, maar uiteraard kan ik op verzoek ook kosteloos een kopie van het document opsturen.

BTW-nummer NL002037970B73