Man en Paard Coaching

Man (v/m) en Paard Coaching / Very Important Horse

Coaching met Paard als Spiegel - Meer ontspanning, plezier en vrijheid met paarden

Betrouwbaar partnerschap met jezelf via paarden

Coaching met paarden is allesbehalve zweverig!


Daarover ging mijn webinar "Hoe paarden mensen kunnen coachen" op donderdag 9 december. Kritische vragen waren welkom!

Ik heb gemerkt dat er best wel wat mensen zijn die denken dat deze manier van coaching, waarbij een of meerdere paarden de menselijke coach ondersteunen, iets bijna magisch is. En dat er een heleboel andere mensen zijn die het complete onzin vinden en niet kunnen geloven dat een paard zo'n enorm verschil kan maken. In dit webinar vertel ik je alles wat je wilt weten over paardencoaching, ofwel coaching met paard als spiegel. Hoe het "werkt", wat het voor je kan betekenen en wat je tijdens een sessie kan verwachten.


En dat is geen hocus pocus!

Paarden doen in feite namelijk niets anders dan reageren op het (onbewuste) gedrag en de lichaamstaal van degene die ik coach. Ik wijs deze coachee op die reactie en begeleid haar of hem vervolgens via coachende vragen om een oplossing te vinden voor het probleem waar zij/hij al zo lang mee worstelt.


Ben jij al heel lang nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten van een coachingsessie met een paard erbij? Of ben je gewoon kritisch en wil je kijken of ik je kan overtuigen van de waarde van zo'n vierbenige coach in je veranderproces? Reserveer dan gauw je plek voor dit webinar, waarin ik ook een fijne visualisatie-oefening met je doe om je ideale toekomst voor te stellen.


Bestel de opname voor slechts 5 euro door mij te mailen.


Hester Stasse, Man en Paard Coaching / Very Important Horse - Meer ontspanning, plezier en vrijheid met paarden