Man en Paard Coaching

Man (v/m) en Paard Coaching / Very Important Horse

Coaching met Paard als Spiegel - Meer ontspanning, plezier en vrijheid met paarden

Phoenix and Firehorse / Feniks en Vuurpaard

Omarm degene die je echt bent en verbrand wie je was

Wil jij eindelijk je vleugels uitslaan?

Stralen zoals je echt bent?

Je oude zelf achter je verbranden?


Maar wel de wijze lessen die je in je leven hebt geleerd gebruiken als brandstof voor de vruchtbare toekomst die je al zo lang voor je ziet? Weggooien is immers zonde!


Dan gaan we samen met de paarden op onderzoek uit om te kijken hoe we de Feniks in jou wakker kunnen maken.


Je oude en je nieuwe jij

Nadat we allebei zijn geland op de coachplek, kijken we eerst eens hoe je er nu bijstaat. Wie je op dit moment bent, waar je een hekel aan hebt, wat je denkt dat andere mensen van je vinden. Dat is je beginpunt.

We = jij, ik en mijn vierbenige collega of collega's, want die laatsten kijken soms vanaf een afstandje, soms over je schouder met ons mee. Ze geven je 1-op-1 feedback op de lichaamstaal die jij laat zien bij de gedachten en verhalen die bij je boven komen als reactie op mijn vragen. De paarden en ik staan er hetzelfde in tijdens de sessie: geen oordeel, geen bijbedoelingen, geen politieke spelletjes, enkel steun om jou verder te helpen.

Vervolgens kijken we naar wie je altijd al bent geweest, maar die om wat voor reden dan ook nog niet heeft mogen stralen. Waarvoor je in vuur en vlam staat, waar je vleugels van krijgt, waarvan je zelfs door de lucht buitelt. Dat is je Feniks, degene jij die je wilt worden.


Je grondankers en je vleugels

Nu we weten waar je staat en waar je naartoe wilt, onderzoeken we wie of wat je tegenhoudt om je oude jij achter je te laten en wie of wat je juist helpt om de zon tegemoet te vliegen. Je grondankers en je vleugels met andere woorden. En omdat we grote opruiming gaan houden, inventariseren we waar je afscheid van wilt nemen.


Vuurpaard

Voordat je het luchtruim verkiest maken we kennis met je Vuurpaard. Want om ver te komen, is het belangrijk om stevig met je voeten op de grond te staan terwijl je bepaalt welke stappen je de beste basis geven om de Feniks te worden die je stiekem al bent.


Burn, baby, burn!

Want alles waar je klaar mee bent, inclusief je oude gedaante en alle bullsh*t die daaraan vastgeplakt zit, verbranden we aan het eind van de sessie*). Zo komt er ruimte voor je Feniks, de fantastische persoon die je eigenlijk altijd al in je had. En ga je naar huis met een lading brandstof onder je arm/vleugel om ervoor te zorgen dat je volledig tot bloei te komen in je nieuwe gedaante.


*) Ik heb dit zelf ook al een aantal keren gedaan en wow, wat gaf dat een enorm lekker gevoel! Een gevoel dat ik iedereen gun die diep van binnen weet dat er meer in haar/hem zit!


Wij staan te trappelen!

De paarden en ik branden van verlangen om jou van je bullsh*t af te helpen! Dus als jij klaar bent met je oude zelf, die veel te kleine jas nu echt te krap wordt, en je moe wordt van elke keer je kop onder het maaiveld te houden...

... dan steken we samen de fik erin!


Tot gauw!


Hester, Begeleider van Feniksen en Vuurpaarden

PS: Uiteraard vindt al het verbranden plaats zonder dat mijn favoriete vierbeners daar last van hebben, want op een andere manier werkt het voor mij niet. ;-)

Phoenix & Firehorse - Short Fire

Een ochtend of middag kennismaken met je Feniks- en Vuurpaard-gedaanten. De paarden en ik helpen je om je belemmerende overtuigingen, labels en grondankers te identificeren en te verbranden. Zodat je met een bevrijd gevoel naar huis gaat en zelf stappen gaat maken om de persoon te worden die je in je hebt.

Voor slechts 199 euro gaan we een hele ochtend of middag samen met de paarden aan de slag!

Phoenix & Firehorse - Firestorm

Vier ochtenden of middagen aan de slag met je Feniks- en Vuurpaard-gedaanten, zodat we het vuurtje in jou zo hoog aanwakkeren dat het niet meer te stoppen is (en jij ook niet!). Inclusief onbeperkt app-contact tussen de sessies door. Wil jij een duurzame verandering, dan is de Firestorm-versie van Phoenix & Firehorse de beste optie voor jou.

Voor slechts 777 euro gaan we 4 hele ochtenden of middagen samen met de paarden aan de slag!

Let op-1: Door je aan te melden, stem je enkel toe om een videobelgesprek te hebben met mij op de afgesproken datum. Ik stuur de factuur pas nadat we allebei "ja" hebben gezegd aan het eind van dat gesprek.

Let op-2: Bovenstaande investeringen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijfsmatige sessies. Betaling in termijnen is mogelijk, dus stuur graag een mailtje* om te bespreken wat haalbaar is voor jou.

Let op-3: Opdrachten worden enkel aanvaard en uitgevoerd conform de van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Deze stuur ik je voor de eerste afspraak; door een afspraak te plannen ga je automatisch met de algemene voorwaarden akkoord. De meest recente versie van de algemene voorwaarden kan je altijd op deze website vinden.

Let op-4: Annuleren van je afspraak kan tot 24 uur voor de afgesproken tijd kosteloos. Annuleer je binnen 24 uur voor de afgesproken tijd, dan factureer ik je de complete coachingssessie.

Let op-5: Voor coachingsessies en workshops met groepen van twee of meer mensen gelden andere tarieven afhankelijk van de groepsgrootte en eventuele specifieke wensen - mail*, app of bel even om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Hier vind je meer informatie over teamcoaching.


* Mijn reactie op je mail komt soms bij de ongewenste mail terecht, dus houd je spam-box even in de gaten!

Reacties van klanten op coachingsessies met Hester en de paarden:

S: "Ik had niet echt bepaalde punten waar ik tegenaan liep waardoor ik de coachingsessie heb gevolgd. Tenminste dat dacht ik... Mijn 'bewuste ik' leek het interessant om meer over mijn eigen handelen te weten te komen door het spiegelen van het paard. Echter bleek mijn 'onbewuste ik' met heel wat meer onzekerheden rond te lopen dan ik in eerste instantie dacht. Daardoor kwamen er toch wel punten naar boven die echte eye-openers waren. Dit had ik totaal niet verwacht! Dit gaf me echter wel goede inzichten in wat me onbewust veel bezig hield en waardoor mijn reacties en handelen gestuurd werden. Door deze bewustwording had ik toch nog huiswerk waar ik mee aan de slag kon.

Wil je meer inzicht in jezelf of beter tot jezelf komen dan zie ik deze coachingsessie zeker als een waardevolle manier."


M: “Uit een voorval met iemand hield ik het sterke gevoel over dat er zeer aan mijn oprechtheid werd getwijfeld. Hester startte met me een foto te laten uitkiezen en liet mij duidelijk door de vraagstelling voelen hoe ik mijn eigen inzichten kon verduidelijken. Dat bleek uitermate verhelderend te werken en zelfs zo duidelijk dat ik aan het einde van het consult een veel beter beeld over mezelf had. Mijn oprechtheid bleek niet in het geding; ik kreeg van Hester een tegenovergesteld inzicht daarover aangereikt.

Een buitengewoon boeiende ervaring die ik graag iedereen zou willen laten weten. Er werden geen conclusies getrokken noch oordelen geveld, nee, mijn eigen inzichten werden versterkt. Ook in het tweede en derde consult mocht ik hetzelfde ervaren. Ik bleef zelf mijn eigen inzichten verstevigen op deze manier.

Voor mij geen psychologen of therapeuten meer, maar vanaf nu "de coach", te weten die van Man en Paard Coaching!

Dank je wel Hester en wie weet tot een volgende keer.”

Op zoek naar coaching met paard als spiegel voor je team, groep of familie?

Andere vraag? Die beantwoord ik graag!

Heb je vragen over coaching met een paard als spiegel? Bedenkingen? Vind je paarden best wel eng? Kijk even bij de FAQ of je daar een antwoord op je vraag vindt. Staat de vraag die jij hebt er niet bij? Neem dan contact op.