Man en Paard Coaching

Man (v/m) en Paard Coaching / Very Important Horse

Coaching met Paard als Spiegel - Meer ontspanning, plezier en vrijheid met paarden

Betrouwbaar partnerschap met jezelf via paarden

Very Important Horse/Man en Paard Coaching in de media

Het is mijn missie om mensen meer ontspanning, plezier en vrijheid te laten ervaren met paarden. Vandaar dat ik graag mijn kennis, visie en ervaringen deel via de media. Uiteraard via Facebook, Instagram en LinkedIn, maar ook via "gewone" media als de radio, (lokale) kranten en (online) magazines. Daarnaast word ik zo nu en dan uitgenodigd om een gastblog te schrijven.

Ben jij op zoek naar iemand die het leuk vindt om zijn (onderbouwde) mening te delen over het motiveren van mensen met behulp van paarden? Dan hoor ik graag van je!

Hester Stasse, Very Important Horse

PS: Wil jij op de hoogte blijven van tips en acties van Very Important Horse? Laat dan hier je naam en mailadres achter.

Interview in Happi.kids

10 oktober 2019

Eindelijk mag ik dan het supergave resultaat laten zien van het interview-met-fotoshoot voor happi.kids, het magazine over bewust ouderschap van Happinez Magazine!


Onder de noemer "Vrije Vogels - Als kind waren ze al 'anders' en wilden ze niet bij groepjes horen. Van hun ouders kregen ze het vertrouwen dat ze mochten zijn wie ze waren - dat heeft ze veel gebracht." heeft happi.kids vier portretten van vrije vogels gemaakt.


En daar ben ik er een van!


Het interview gaat over wat paarden (en andere dieren) voor me betekenen en dat ik als kind al met ze wilde kunnen communiceren, wat ik nu dus gewoon dagelijks doe! Nieuwsgierig geworden? Je kunt het hier lezen.


Ik ben er hartstikke trots op! Met dank aan schrijfster Bianca Bartels, fotograaf Michiel Spijkers, styliste Femke Hofhuis en visagiste Christel Man.

Foto genomen door Michiel Spijkers

Tijdens mijn presentatie "Instant Zelfvertrouwen" bij Open Coffee Best

Op de foto in weekblad Groeiend Best

18 maart 2019

In het artikel zelf word ik niet genoemd, maar zeker leuk om in het weekblad Groeiend Best te staan. Deze foto is genomen op 11 maart tijdens mijn presentatie "Instant Zelfvertrouwen" bij Open Coffee Best. Mijn mede-ondernemers uit de regio waren daar heel enthousiast over. (En ik ook. ;-) )

Het artikel over hoe Open Coffee Best ondernemers van allerlei pluimage helpt om elkaar te inspireren lees je via onderstaande knop.

Interview met Omroep Centraal

11 december 2018

Op 11 december 2018 was ik door Open Coffee Gemert-Bakel-Laarbeek uitgenodigd om onder de titel "Laat je inspireren door jezelf" een presentatie te geven over hoe je jezelf kunt motiveren om je dromen en doelen wel te verwezenlijken. Instant zelfvertrouwen dus. Daarbij heb ik de aanwezige ondernemers uit de regio de kracht van het visualiseren van hun doel of droom laten ervaren. Hartstikke leuk om zulke enthousiaste gezichten te zien na afloop!

Vervolgens heeft Mario van Dinther van Omroep Centraal me geïnterviewd over mijn presentatie en over coaching met paard als spiegel. Dit interview van ongeveer 7 minuten kan je terugluisteren via mijn YouTube-pagina. Klik op de knop om daar direct naartoe te gaan.

De Brabantse Kluis

Wil jij graag op de hoogte blijven van tips en acties van Very Important Horse/Man en Paard Coaching?

Door je aan te melden via onderstaande knop, krijg je automatisch een bericht als ik nieuwe tips of een interessante actie voor je heb. Alles om jou te motiveren om het beste uit jezelf te halen.