Man en Paard Coaching

Motiveert mens en paard om vanuit ontspanning het beste uit zichzelf te halen

Nieuwsgierig? Vraag? Afspraak maken?

Man en Paard Coaching is actief in Noord-Brabant en Limburg binnen een straal van ongeveer 50 km rond Eindhoven. Ik verzorg trainingen en paardencoaching ruwweg in het gebied tussen Tilburg, Den Bosch, Oss, Nijmegen, Venray en Weert, met Eindhoven in het midden. Ook net over de grens, in België, kom ik zo nu en dan om paarden en mensen te ondersteunen. Uiteraard sta ik open voor voorstellen om naar verder weg gelegen locaties te komen om coaching, trainingen, workshops en/of lezingen te verzorgen. Neem graag contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel, mail of laat via het onderstaande contactformulier je bericht of vraag achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ik streef ernaar om binnen twee werkdagen een antwoord te sturen.


Als je je e-mailadres adres achterlaat via het contactformulier, gebruik ik dat enkel om je bericht te beantwoorden, tenzij je aangeeft tips en aanbiedingen te willen ontvangen. Je mobiele telefoonnummer gebruik ik om je een app of sms te sturen als ik na een week geen reactie van je hebt gehad. Het is namelijk een paar keer gebeurd dat iemand een typfout had gemaakt in het e-mailadres. Gegevens van mensen die na contact via het contactformulier geen klant worden bij Man en Paard Coaching verwijder ik na 6 maanden.

Meer weten over hoe Man en Paard Coaching met je persoonlijke gegevens omgaat? Je leest er alles over in de Privacyverklaring.

Contact

Let op: Heb jij je e-mailadres bij bijvoorbeeld Hotmail of Gmail? Dan is de kans groot dat mijn antwoord op je mail in je spam-box terecht komt. En zeker als je je mail op je telefoon leest, zou het kunnen dat je dan mijn antwoord mist. Om dat te voorkomen voeg je mijn e-mailadres toe aan je contacten.

Contactformulier

Social Media

Man en Paard Coaching is te vinden op Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube. Mij, Hester Stasse, vind je op Facebook en LinkedIn. Uiteraard mag je me graag een vriendschapsverzoek sturen, zodat we in contact kunnen blijven.


Algemene Informatie

Man en Paard Coaching/Hester Stasse onderschrijft de normen en waarden van NOBCO, de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches.

Daarnaast is Hester Stasse als paardengedragstherapeut geaccrediteerd door de SPPD, de Stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen.

Man en Paard Coaching is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65931300. Opdrachten worden enkel aanvaard en uitgevoerd conform de van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65931300. Ze zijn te lezen en te downloaden via onderstaande knop, maar uiteraard kan ik op verzoek ook kosteloos een kopie van het document opsturen.

BTW-nummer NL002037970B73

Gediplomeerd

Ik ben gecertificeerd Coach met Paard als Spiegel (HorSense), Gedragstherapeut voor Paarden (Tinley Academie) en NOC/NSF- en KNHS-erkend ORUN Niveau 3 Instructeur Paard en Gedrag (e-quine.com).