Man en Paard Coaching

Motiveert mens en paard om vanuit ontspanning het beste uit zichzelf te halen

Wil jij op elk moment van je paard genieten?

Ik help je graag om een ontspannen relatie met je paard te bereiken in een gratis Ontspannen Mens Ontspannen Paard-gesprek

Wil jij van en met je paard genieten, maar…

Is je hoofd vaak ergens anders?

Ben je gespannen doordat er veel speelt op je werk of privé?

Doet je paard vaak dingen waar je niet blij van wordt?

Gaat het altijd fout op de momenten dat je daar niet voor in de stemming bent?

Boek dan nu een gratis telefonisch Ontspannen Mens Ontspannen Paard-sessie van een half uur ter waarde van 22,50 en ontdek wat je kunt doen om daar verandering in te brengen.

Let op: Ik geef maar een beperkt aantal sessies per maand weg, dus reageer snel om zeker te weten dat ook jij straks weer kunt genieten van en met je paard.

Plezier met je paard in plaats van gedoe!

Hester Stasse, gecertificeerd EN ervaren gedragsspecialist voor mens en paard

Gecertificeerd EN ervaren!

Er zijn best wel wat mensen in Nederland die zich gedragsspecialist voor paarden noemen, maar er zijn er weinig met zowel een stevige theoretische als een praktische achtergrond. Mijn naam is Hester Stasse en ik ben een echte gedragsspecialist voor mens en paard. Ik ben zowel gediplomeerd Instructeur Paard en Gedrag en Paardengedragstherapeut, als gediplomeerd Coach met Paard als Spiegel.

De afgelopen jaren heb ik veel mensen en hun paarden geholpen om beter met elkaar te leren communiceren. Hierbij richt ik me dus niet alleen op de training van je paard, maar ik help ook jou om je boodschap beter over te brengen. Ik geniet er telkens enorm van om te zien wat er gebeurt als een paardeneigenaar of -verzorger begrijpt waarom haar/zijn (verzorg)paard zo reageert. Als je weet waarom je paard zich zo gedraagt, voel je je gelijk een stuk rustiger. Vervolgens kan je beginnen om je droom waar te maken: een ontspannen en harmonische relatie met je paard.

Het resultaat: plezier met je paard in plaats van gedoe.

Tijdens het Ontspannen Mens Ontspannen Paard-gesprek onderzoek ik graag samen met jou hoe ik jullie het beste kan helpen om een stap in de goede richting te zetten!

Hartelijke groet,

Hester, Man en Paard Coaching.

Vraag hier direct je gratis gesprek aan:

Tenzij je je hebt aangemeld om tips en aanbiedingen in je inbox te ontvangen, gebruik ik de door jou verstrekte gegevens enkel om een afspraak met je in te plannen en contact met je op te nemen op de afgesproken tijd. Lees meer over hoe ik met je gegevens omga in de Privacyverklaring.


Gratis tips en aanbiedingen in je mailbox

Zou jij graag ongeveer 1 keer per week iets via de mail willen horen over de activiteiten van Man en Paard Coaching? Artikelen en tips over paardengedrag in je inbox willen krijgen? En daarnaast op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen? Het enige wat je hoeft te doen, is je naam en je e-mailadres achter te laten via onderstaande knop.

Like Man en Paard Coaching op Facebook

Dan blijf je dagelijks via Facebook op de hoogte van de activiteiten, tips en aanbiedingen van Man en Paard Coaching. Alvast bedankt voor je Like!

Volg Man en Paard Coaching op Instagram

Dagelijks inspirerende foto's en korte tips van Man en Paard Coaching via Instagram. Alvast bedankt voor het volgen!