Man en Paard CoachingMotiveert mens en paard om vanuit ontspanning het beste uit zichzelf te halen

Gratis gesprek om jou en je paard op weg te helpen

Loop jij vast bij de training van je paard? Lukt het je bijvoorbeeld niet om hem langs die ene boomstronk te krijgen, blijft hij schrikken van dat wapperende plastic, gaat hij de trailer niet in, of loopt hij niet netjes met je mee? Kijk dan eens of mijn gratis eBook je op weg kan helpen.

Kom je er nog niet helemaal uit? Maak dan een afspraak om een half uur gratis met mij te brainstormen over het gedrag van je paard of pony. Via de telefoon, Zoom of Skype geef ik je gerichte tips om het gedrag van je paard of pony te verbeteren, zodat jij weer een stap verder komt.

Laat je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter via de knop, dan stuur ik je een paar voorbereidende vragen en kun je aangeven wanneer je tijd hebt.

Heb je een filmpje van het gedrag (maximaal 5 minuten), nog beter! Dit kan je via de mail, WhatsApp of Facebook Messenger naar mij toesturen, zodat ik er voor ons gesprek naar kan kijken.

Gratis tips en aanbiedingen in je mailbox

Zou jij graag maximaal 1 keer per week iets via de mail willen horen over de activiteiten van Man en Paard Coaching? Artikelen en tips over paardengedrag in je inbox willen krijgen? En daarnaast op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen? Het enige wat je hoeft te doen, is je naam en je e-mailadres achter te laten via onderstaande knop.

Like Man en Paard Coaching op Facebook

Dan blijf je dagelijks op de hoogte van de activiteiten, tips en aanbiedingen van Man en Paard Coaching. Alvast bedankt voor je Like!

Volg Man en Paard Coaching op Instagram

Dagelijks inspirerende foto's en korte tips van Man en Paard Coaching. Alvast bedankt voor het volgen!